diumenge, 13 de desembre del 2015

4.6 Avaluació.



Per tal de dur a terme l’avaluació i el seguiment dels infants de forma adient i el més objectiva possible cal definir en primer lloc els criteris establerts per realitzar aquestes valoracions.
Donat que ens trobem en el primer cicle d’Educació infantil, l’avaluació serà global, contínua i formativa. I per tal de realitzar aquesta avaluació complint els criteris esmentats s’utilitzaran els següents instruments d’avaluació.
·         Observació directa i sistemàtica, considerada la tècnica principal del procés d’avaluació en aquesta etapa.
·         Treball diari de classe: observació i coneixença
·         Graelles d’observació: Ens permeten recollir informació més especifica sobre el desenvolupament de les activitats.
·         Execució d’ordres donades
·         Esforç en la realitat de les activitats
·         L’avaluació ens ha de servir per identificar els aprenentatges adquirits, el ritme i les característiques evolutives de cada nen/a així com l’assoliment de les capacitats bàsiques.
Es duran a terme tres avaluacions en diferents moments. Una avaluació inicial en la fase de diagnòstic, que dóna sentit al nostre treball; una avaluació contínua la qual és farà durant l'aplicació del projecte i que ens permetrà veure com evoluciona aquest i si s'han de fer modificacions, i per últim, durem a terme una avaluació final, a través de la qual podem veure si hem assolit tots aquells objectius que ens havíem proposat i quins han estat els resultats finals de la nostra intervenció.
Es tracta d'establir què, com i quan s'avaluarà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada